Badkamerrenovatie van A tot Z

Klusbedrijf Dr House in Zuid-Limburg kan veel voor u betekenen, maar onze passie ligt bij badkamerrenovatie en tegelwerk. Bent u toe aan een nieuwe badkamer, of is het tijd dat uw toilet gemoderniseerd wordt, neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Uw badkamer of toilet wordt door Dr House van A tot Z geïnstalleerd. Zo hebben wij ook jarenlange ervaring met o.a. modern stucwerk, het installeren van leidingen en afvoer en het plaatsen van spotjes en stopcontacten.

Contact >

Werkwijze

Wanneer u contact met ons opneemt via telefoon of email, dan maken wij eerst een geheel vrijblijvende afspraak om uw wensen te bespreken. Vervolgens maken wij op basis van uw wensen een vrijblijvende offerte waarin we de klus stap voor stap beschrijven, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Wij adviseren u graag bij het kiezen van tegels en sanitair, maar wij leveren dit niet. Dr House levert alleen het benodigde bouwmateriaal, zoals tegellijm, leidingmateriaal, kit, e.d. U kiest zelf de gewenste inrichting en Dr House installeert dit precies zoals u het heeft bedacht. Vanzelfsprekend kunnen wij altijd meedenken over de beste plaatsing van de meubels en de tegels.

Nadat u de offerte heeft geaccepteerd kiezen we samen een datum voor de uitvoering. Tijdens de uitvoering van de klus wordt u meegenomen in het proces en blijven we altijd in overleg om uiteindelijk tot het meest optimale resultaat te komen.

Klusbedrijf Dr House in Zuid-Limburg maakt uw huis beter!