Matej Kosir

Matej is de alleskunner van Dr House.

Met zijn jarenlange ervaring als klusjesman en stukadoor kan hij vrijwel elke klus aan. Hij heeft zich gespecialiseerd in badkamer-renovatie, waarbij hij de gehele badkamer van begin tot eind installeert, incl. leidingwerk. Zijn werkwijze is snel, netjes en professioneel, met een scherp oog voor detail en een perfecte afwerking.

Matej komt oorspronkelijk uit Kranjska Gora, een prachtig alpendorp in Slovenië, vlakbij de grens met Oostenrijk en Italië. In 2012 is hij naar Nederland verhuisd en sinds 2015 is hij getrouwd met zijn vrouw Brenda.

Matej vindt elke klus, groot of klein, een uitdaging en zal er altijd alles aan doen om de klus zo snel en zo goed mogelijk uit te voeren.

Wat wij doen >

Brenda van den Engel

Brenda assisteert haar echtgenoot Matej bij de administratie en het klantencontact en doet dit met veel plezier naast haar baan bij een internationaal bouwbedrijf.

Samen met Matej is zij nauw betrokken geweest bij een aantal succesvolle renovatie-projecten waardoor woningen voor een goede prijs verkocht werden. Deze kennis en ervaring deelt zij graag door middel van tips en tricks aan huizenverkopers.

Ook gaat zij vaak mee naar het eerste klantbezoek om mee te denken over de klus, want: twee weten meer dan één!

In hun vrije tijd gaan Matej en Brenda het liefst naar buiten en ze zijn vaak te vinden op de mountainbike of maken ze lange wandelingen met hond Lojz. En neem voor tips over Slovenië als heerlijk vakantieland ook gerust contact op!

Contact >