Wat wij doen

Wat wij doen

Klusbedrijf Dr House: voor elke grote en kleine klus!

 

U wilt graag in uw huis of appartement blijven wonen, maar u bent echt wel toe aan een nieuwe badkamer of keuken. Of u wilt eindelijk eens af van dat ouderwetse schrootjesplafond. Voor vrijwel alle klussen in huis bent u bij klusbedrijf Dr House aan het juiste adres.

 

Voor grote klussen, zoals bijvoorbeeld stucwerk, vloeren leggen en plafonds plaatsen kunt u contact opnemen met Dr House. Maar ook de kleinere klussen pakken wij graag voor u aan. In een druk bestaan is er vaak geen tijd om even die nieuwe lampen op te hangen, die kapotte plint te vervangen, of dat gat in de muur te repareren. De klusjesman van Dr House doet het graag voor u tegen een vriendelijk uurtarief.

Net een huis gekocht? Klusbedrijf Dr House zorgt voor de perfecte afwerking

 

Gefeliciteerd! U heeft een huis of appartement gekocht! Maar vaak zijn er nog flink wat klussen te doen voordat u er echt comfortabel kunt wonen. En dat is precies waar u klusbedrijf Dr House voor in kunt zetten.

 

Dr House zorgt voor het plaatsen of juist verwijderen van wanden, het stuken van de muren en het isoleren van de zolder. Maar ook voor een nieuwe badkamer of keuken, of de montage van een nieuwe voordeur. Zelfs in de tuin kan Dr House u helpen, met bijvoorbeeld het plaatsen van een nieuwe schutting of het monteren van de buitenverlichting. U kunt altijd een vrijblijvende offerte opvragen!

Snel uw huis verkopen? Klusbedrijf Dr House helpt!

Uw huis of appartement staat al enige tijd te koop, maar er is nog weinig zicht op verkoop? Of u bent van plan uw woning te verkopen, maar u wilt eerst nog het een en ander opknappen om de woning aantrekkelijker te maken? Dan bent u bij Dr House aan het juiste adres.

Klusbedrijf Dr House heeft ruime ervaring in het beter verkoopbaar maken van huizen en appartementen. Vaak is een kleine investering al voldoende om de woning een stuk aantrekkelijker te maken. Denk bijvoorbeeld aan het vervangen van oude kitranden, het repareren van oneffenheden in de muur en een grondige schilderbeurt. Maar ook het opknappen van de badkamer, een laminaatvloer leggen, of het glad stuken van de muren is vrijwel altijd een investering die zichzelf terugbetaalt.