Tarieven

Tarieven

Duidelijke tarieven

Heeft u ook zo'n hekel aan onduidelijke tarieven? Wij ook!

Daarom hierbij een overzicht van onze tarieven en een prijsvoorbeeld. Op die manier kunt u zelf al een idee krijgen van wat een klus ongeveer gaat kosten. U kunt natuurlijk ook altijd een vrijblijvende offerte opvragen.

Uurtarief klusjesman

Het uurtarief van de klusjesman van Dr House is 29,50 per uur, exclusief BTW.

BTW-tarief klussen

Het BTW-tarief voor klussen en materiaal is 21%. Echter bestaan er enkele uitzonderingen. Er geldt namelijk een BTW-tarief van slechts 6% voor het stuken, isoleren en schilderen van huizen ouder dan 2 jaar. Het is dus mogelijk dat er twee verschillende BTW-tarieven op uw klus van toepassing zijn.

Kilometervergoeding

Binnen een straal van 10 km rondom onze werkplaats in Nieuwerbrug (bijv. Bodegraven of Woerden), brengen wij geen voorrijkosten of kilometervergoeding in rekening.

Woont u verder weg? Dan berekenen wij geen voorrijkosten, maar wel een kilometervergoeding van 0,20 euro per kilometer, excl. BTW.

Stucwerk

Ook voor stuken rekenen wij een uurprijs van 29,50 euro excl. BTW. Wij berekenen dit dus niet per m2.

Voor kwalitatief uitstekend stucwerk worden er twee lagen aangebracht en daarna desgewenst geschilderd.  Omdat de lagen moeten drogen, zal de stukadoor van Dr House  altijd minstens twee (opeenvolgende) dagen bij u langskomen, hoe groot of klein het oppervlak ook is.

Prijsvoorbeeld klus

Klus: het glad stuken en schilderklaar maken van de muren en het plafond van een woonkamer. De woonkamer is 6 x 3,5 meter groot en het te stucen oppervlak is ca. 56 m2. De klus vindt plaats in Alphen aan den Rijn.

Prijsvoorbeeld